Afgeronde rechthoek: Kattenverzorging  Barney

Tevens verzorgen wij uw Hond en andere Huisdieren

Ons adres:

 

st Petersburglaan 20

3404 CL  IJsselstein

www.hus-barney.nl

Telefoon: (030) 6872623

Mobiel: (06) 23869801

E-mail: info@hus-barney.nl

 

Hondenuitlaatservice,honden uitlaatservice,honden,hond,uitlaten,uitlaat,service,uitlaatservice,hondenuitlaat,wandelen,barney,

IJsselstein,lopik,lopikkerwaard,nieuwegein,vianen,ophalen,thuisbrengen,individueel,uitlaatgroep,

aanlijnen,riem,voer, beweging,ontspanning,vitaliteit,natuur, bos, speelplaats, tweeverdieners, twee, verdieners, vije tijd, recreatie,vakantie,gemak,verzorging,zorg,tijd,dier,dieren,dierenverzorging,

verzorging,kat,katten,verzorging,kattenverzorging,vakantie,dagjeuit,weg,dogwalkers,Storm,

Lunatrack,hus,hus-,hus-storm,hondenuitlaatservice,uitlaatservice,uitlaat,

service,honden,lopikerwaard,krimpenerwaard,honden,lopik,schoonhoven,

bergambacht,cabauw,ijsselstein,vlist,stolwijk,haastrecht,hondenuitlaatdienst,

uitlaatdienst,uitlaatservice,uitlaten,honden,hond,dieren,dierenhulp,Wandeling,

lopen,wandeling,wandelen,spelen,rennen,zwemmen,pups,benches-verhuur,bench,draadkooi,katten-oppas,leidsche rijn,utrecht,doggy lounch,kynass,beau-beau,de meern

 

Copyright 2004-2024 hus-barney.nl. Alle rechten voorbehouden.

, 

Omdat u de verzorging van uw kostbare bezit natuurlijk niet zomaar aan de eerste de beste in handen geeft komen wij altijd eerst vooraf, natuurlijk geheel vrijblijvend, met u en uw kat kennismaken.

 

In het geval dat het wederzijds klikt en u gebruik wenst te gaan maken van onze service vullen we met u een korte vragenlijst in die betrekking heeft op de specifieke eigenschappen van uw kat.

 

Verder leggen wij u uit hoe alles precies werkt en bespreken we met u op welke tijden en dagen uw kat door ons verzorgd zal gaan worden.

 

Omdat wij onze diensten graag transparant en duidelijk aan u willen presenteren, vindt u hier een weergave van de belangrijkste punten uit onze algemene voorwaarden.  

 

Afzeggen - Natuurlijk kan het voorkomen dat u een met ons gemaakte afspraak wilt afzeggen.  

Annuleren is alleen mogelijk schriftelijk en minimaal 2 weken van te voren. Na die tijd zijn wij genoodzaakt u een rekening te zenden ter waarde van 25% van het totaalbedrag van de verzorgingskosten.

Annuleert u nadat u de factuur heeft ontvangen tot uiterlijk 2 weken van te voren dan brengen wij 15 euro administratiekosten in rekening.

Annuleert u op de dag dat de verzorging zou moeten ingaan brengen wij u het totaalbedrag van de verzorging in rekening.

 

Betalingen dienen altijd vooraf, contant of per bank te worden voldaan.

 

Toegang - U verplicht zich er voor te zorgen dat wij op de afgesproken dagen en tijden toegang hebben tot de plaats waar uw huisdier zich bevind. Indien uw hond of kat niet aanwezig is of dat wij geen toegang hebben tot deze plaats worden de kosten van de geplande wandeling of visite volledig in rekening gebracht.

 

Ziekte - In het geval wij uw huisdier thuis ziek aantreffen of dat er ondanks onze goede zorg er tijdens de wandeling een calamiteit voordoet machtigt u ons om op uw kosten een dierenarts te consulteren.

 

Onze volledige algemene voorwaarden zijn hier te bekijken , op aanvraag verkrijgbaar en zijn ook in te zien tijdens ons eerste kennismaking bezoek.