Afgeronde rechthoek: Hondenuitlaatservice  Barney

Tevens verzorgen wij uw Kat(ten) en andere Huisdieren

Ons adres:

 

st Petersburglaan 20

3404 CL  IJsselstein

www.hus-barney.nl

Telefoon: (030) 6872623

Mobiel: (06) 23869801

E-mail: info@hus-barney.nl

 

Hondenuitlaatservice,honden uitlaatservice,honden,hond,uitlaten,uitlaat,service,uitlaatservice,hondenuitlaat,wandelen,barney,

IJsselstein,lopik,lopikkerwaard,nieuwegein,vianen,ophalen,thuisbrengen,individueel,uitlaatgroep,

aanlijnen,riem,voer, beweging,ontspanning,vitaliteit,natuur, bos, speelplaats, tweeverdieners, twee, verdieners, vije tijd, recreatie,vakantie,gemak,verzorging,zorg,tijd,dier,dieren,dierenverzorging,

verzorging,kat,katten,verzorging,kattenverzorging,vakantie,dagjeuit,weg,dogwalkers,Storm,

Lunatrack,hus,hus-,hus-storm,hondenuitlaatservice,uitlaatservice,uitlaat,

service,honden,lopikerwaard,krimpenerwaard,honden,lopik,schoonhoven,

bergambacht,cabauw,ijsselstein,vlist,stolwijk,haastrecht,hondenuitlaatdienst,

uitlaatdienst,uitlaatservice,uitlaten,honden,hond,dieren,dierenhulp,Wandeling,

lopen,wandeling,wandelen,spelen,rennen,zwemmen,pups,benches-verhuur,bench,draadkooi,katten-oppas,leidsche rijn,utrecht,doggy lounch,kynass,beau-beau,de meern

 

Copyright 2004-2024 hus-barney.nl. Alle rechten voorbehouden.

, 

Omdat u uw kostbare bezit natuurlijk niet zomaar aan de eerste de beste meegeeft komen wij altijd eerst vooraf, natuurlijk geheel vrijblijvend, met u en uw hond kennismaken.

 

In het geval dat het wederzijds klikt en u gebruik wenst te gaan maken van onze service vullen we met u een korte vragenlijst in die betrekking heeft op de specifieke eigenschappen van uw hond.

 

Verder leggen wij u uit hoe alles precies werkt en bespreken we met u op welke tijden en dagen uw hond door ons uitgelaten zal gaan worden. Daarna maken we ook een korte proefwandeling om uw hond nog beter aan ons te laten wennen en om te zien hoe uw hond zich buiten gedraagt.

 

Omdat wij onze diensten graag transparant en duidelijk aan u willen presenteren, vindt u hier een weergave van de belangrijkste punten uit onze algemene voorwaarden.

 

Aansprakelijkheid - Volgens de Nederlandse wet is het zo geregeld dat de eigenaar van een hond zelf aansprakelijk is en dit ook blijft ook als zijn hond onder toezicht staat van een ander. Natuurlijk zijn wij zelf in het bezit van een bedrijfsverzekering maar dit neemt niet weg dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade die eventueel door uw hond veroorzaakt wordt. Wij adviseren u dan ook om even te controleren of uw hond bij uw eigen WA-verzekering is mee verzekerd.

 

Afzeggen - Natuurlijk kan het voorkomen dat u een met ons gemaakte afspraak wilt afzeggen. Als u dit minimaal een werkdag van te voren doet dan brengen wij u niets in rekening. En houdt u het recht om op een later tijdstip gebruik te maken van de door u vooruit betaalde diensten binnen de geldigheidsduur van uw wandelkaart.

 

Betalingen dienen altijd vooraf, contant of per bank te worden voldaan.

 

Inentingen - Ondanks dat het natuurlijk altijd erg aan te raden is om uw hond tijdig te laten enten, stellen wij dit om gebruik te maken van onze service niet verplicht. Omdat wij niet met een groep honden tegelijk lopen is de kans op overbrenging van ziektes nagenoeg nul.

 

Toegang - U verplicht zich er voor te zorgen dat wij op de afgesproken dagen en tijden toegang hebben tot de plaats waar uw huisdier zich bevind. Indien uw hond of kat niet aanwezig is of dat wij geen toegang hebben tot deze plaats worden de kosten van de geplande wandeling of visite volledig in rekening gebracht.

 

Ziekte - In het geval wij uw huisdier thuis ziek aantreffen of dat er ondanks onze goede zorg er tijdens de wandeling een calamiteit voordoet machtigt u ons om op uw kosten een dierenarts te consulteren.

Onze volledige algemene voorwaarden zijn hier te bekijken , op aanvraag verkrijgbaar en zijn ook in te zien tijdens ons eerste kennismaking bezoek.

Hondenuitlaatservice

Start

Wat

In het kort

Voorwaarden

Tarieven

Kattenverzorging

Start

Wat

In het kort

Voorwaarden

Tarieven

Dierenverzorging

Start

Diversen

Contact

Handige links

Fotoboek

In Memoriam