Afgeronde rechthoek: Hondenuitlaatservice  Barney

Tevens verzorgen wij uw Kat(ten) en andere Huisdieren

Ons adres:

 

st Petersburglaan 20

3404 CL  IJsselstein

www.hus-barney.nl

Telefoon: (030) 6872623

Mobiel: (06) 23869801

E-mail: info@hus-barney.nl

 

Hondenuitlaatservice,honden uitlaatservice,honden,hond,uitlaten,uitlaat,service,uitlaatservice,hondenuitlaat,wandelen,barney,

IJsselstein,lopik,lopikkerwaard,nieuwegein,vianen,ophalen,thuisbrengen,individueel,uitlaatgroep,

aanlijnen,riem,voer, beweging,ontspanning,vitaliteit,natuur, bos, speelplaats, tweeverdieners, twee, verdieners, vije tijd, recreatie,vakantie,gemak,verzorging,zorg,tijd,dier,dieren,dierenverzorging,

verzorging,kat,katten,verzorging,kattenverzorging,vakantie,dagjeuit,weg,dogwalkers,Storm,

Lunatrack,hus,hus-,hus-storm,hondenuitlaatservice,uitlaatservice,uitlaat,

service,honden,lopikerwaard,krimpenerwaard,honden,lopik,schoonhoven,

bergambacht,cabauw,ijsselstein,vlist,stolwijk,haastrecht,hondenuitlaatdienst,

uitlaatdienst,uitlaatservice,uitlaten,honden,hond,dieren,dierenhulp,Wandeling,

lopen,wandeling,wandelen,spelen,rennen,zwemmen,pups,benches-verhuur,bench,draadkooi,katten-oppas,leidsche rijn,utrecht,doggy lounch,kynass,beau-beau,de meern

 

Copyright 2004-2024 hus-barney.nl. Alle rechten voorbehouden.

, 

Zoals u al heeft kunnen lezen is HUS " Barney " een hondenuitlaat service.

Niks bijzonders zult u denken. Wat ons echter in belangrijke mate doet onderscheiden van onze collega's is onze unieke individuele benadering.

 

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is in deze branche laten wij niet uw hond tegelijkertijd uit in een groep  met andere honden, maar wordt elke hond, dus ook de uwe, in zijn eentje, door ons uitgelaten.

 

Omdat wij ervan uitgaan dat u zelf graag lange wandelingen maakt met uw trouwe vriend is onze service speciaal gericht op die mensen die door werk of door andere omstandigheden op doordeweekse dagen of eventueel in het weekend, niet zelf in staat zijn hun hond op tijd te kunnen uitlaten.

 

Onze aanpak werkt, zeer in het kort gezegd als volgt: wij gaan met uw hond op de tijden en dagen dat u niet zelf kan, minstens twintig minuten met hem wandelen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

 

Nadat we hebben geconstateerd dat uw hond rustig al zijn noodzakelijke behoeftes heeft gepleegd, brengen wij hem weer veilig bij u thuis en noteren we op uw wandelkaart wat uw hond precies heeft gedaan.

 

Ook is het mogelijk, als u dat wilt, dat wij twee keer per dag uw hond uitlaten. Omdat wij dus niet uren met uw hond gaan lopen kunnen wij u deze service tegen een zr scherpe en concurrerende prijs leveren.

 

Omdat wij met elke hond individueel, en in principe, altijd aangelijnd, wandelen zijn wij in staat onze service voor bijna iedere soort en type hond aan te bieden.

 

Het maakt dus niet uit of uw viervoeter, dominant of schuw ten opzichte van zijn soortgenoten, toevallig loops, heel jong of juist iets ouder is, om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

 

Iedere hond krijgt tijdens zijn wandeling de volledige aandacht van zijn vaste begeleider en wordt op zijn eigen, met u vooraf besproken, wijze benaderd.

 

Ook zijn we prima in staat, en vinden het leuk, om voor uw kat(ten) en Overige dieren te zorgen tijdens uw vakantie of weekendje weg.

 

Onze dagelijkse verzorging aan huis bestaat ondermeer uit: aandacht geven, spelen, knuffelen, eventueel borstelen of kammen, eten geven en het verschonen van de bak.

 

De zorg voor uw post en kamerplanten is bij de prijs inbegrepen en ook hier gelden uiteraard weer, zoals altijd, onze zr scherpe tarieven!