Afgeronde rechthoek: Kattenverzorging  Barney

Tevens verzorgen wij uw Hond en andere Huisdieren

Ons adres:

 

st Petersburglaan 20

3404 CL  IJsselstein

www.hus-barney.nl

Telefoon: (030) 6872623

Mobiel: (06) 23869801

E-mail: info@hus-barney.nl

 

Hondenuitlaatservice,honden uitlaatservice,honden,hond,uitlaten,uitlaat,service,uitlaatservice,hondenuitlaat,wandelen,barney,

IJsselstein,lopik,lopikkerwaard,nieuwegein,vianen,ophalen,thuisbrengen,individueel,uitlaatgroep,

aanlijnen,riem,voer, beweging,ontspanning,vitaliteit,natuur, bos, speelplaats, tweeverdieners, twee, verdieners, vije tijd, recreatie,vakantie,gemak,verzorging,zorg,tijd,dier,dieren,dierenverzorging,

verzorging,kat,katten,verzorging,kattenverzorging,vakantie,dagjeuit,weg,dogwalkers,Storm,

Lunatrack,hus,hus-,hus-storm,hondenuitlaatservice,uitlaatservice,uitlaat,

service,honden,lopikerwaard,krimpenerwaard,honden,lopik,schoonhoven,

bergambacht,cabauw,ijsselstein,vlist,stolwijk,haastrecht,hondenuitlaatdienst,

uitlaatdienst,uitlaatservice,uitlaten,honden,hond,dieren,dierenhulp,Wandeling,

lopen,wandeling,wandelen,spelen,rennen,zwemmen,pups,benches-verhuur,bench,draadkooi,katten-oppas,leidsche rijn,utrecht,doggy lounch,kynass,beau-beau,de meern

 

Copyright 2004-2024 hus-barney.nl. Alle rechten voorbehouden.

, 

Zoals u waarschijnlijk wel weet houden katten er niet van om uit hun vertrouwde omgeving te worden weggehaald. Als u ons inschakelt tijdens uw vakantie of weekendje weg hoeft dit ook helemaal niet meer. Wij verzorgen uw kat gewoon bij u thuis. Dat is veel rustiger voor de kat en voor u, als u zeker weet dat uw kat goed verzorgd in zijn eigen omgeving achterblijft. Zo kunt u met een gerust hart op weg.

 

Omdat onze verzorging van uw kat verder gaat dan alleen eten en drinken geven leggen wij u hier uit wat wij allemaal voor u en uw huisdier kunnen betekenen.

 

Onze dagelijkse verzorging aan huis bestaat ondermeer uit: aandacht geven, spelen, knuffelen, eventueel borstelen of kammen, eten geven en het verschonen van de bak. De zorg voor uw post en kamerplanten is bij de prijs inbegrepen en ook hier gelden uiteraard weer, zoals altijd, onze zr scherpe tarieven!

 

Onze aanpak werkt in het kort als volgt: na binnenkomst in uw woning legen wij eerst uw brievenbus en sorteren uw post, kranten en reclamefolders. Daarna maken we een korte ronde door de vertrekken waar uw kat zich kan ophouden en controleren op kotsjes en eventuele andere ongelukjes.

 

Uw kat, inmiddels nieuwsgierig geworden door de 'herrie' heeft dan waarschijnlijk al zijn gezicht laten zien. Wat ons mooi de gelegenheid geeft om hem te aaien, te knuffelen en eventueel te kammen of te borstelen. Daarna zorgen wij dat uw kat aan zijn nodige beweging komt door uitgebreid met hem te spelen.

 

Dan is het moment aangekomen om uw kat zijn eten en vers schoon water te geven. De ervaring leert ons dat uw kat vanaf dat moment niet zoveel aandacht meer aan ons schenkt wat ons mooi de gelegenheid geeft om de bak te verschonen, eventueel uw planten water te geven en om ons dagrapport in te vullen. Daarna nemen we nog even afscheid van uw schatje(s) en sluiten uw woning weer hermetisch af. In de dagrapporten kunt u na uw thuiskomst precies lezen wat er elke dag gebeurd is.

 

Omdat wij ruime ervaring hebben met allerlei verschillende soorten en rassen katten kunt u ook op ons bouwen in het geval uw kat dagelijks zijn medicijnen nodig heeft. Wij zijn prima in staat deze toe te dienen.

 

Het maakt dus niet uit of uw kat schuw, neurotisch, rustig, heel jong of juist iets ouder is, om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

Iedere kat krijgt tijdens zijn visite de volledige aandacht van zijn vaste verzorger en wordt op zijn eigen, met u vooraf besproken, wijze benaderd.